Stick ut och var lite fabulous

Lediga jobb och nya möjligheter

Är du intresserad av att jobba hos oss? Kan du hjälpa oss att bli ett ännu bättre föredöme? Passar du in i vår Dille- anda? Här publicerar vi lediga jobb med jämna mellanrum. Hittar du inte några lediga jobb här kan du alltid skicka in en spontanansökan eller kolla in respektive bolags egna hemsidor och platsannonser. 

Inga lediga jobb – för tillfället

De nio tistlarna - Dille Bolagens värdegrund

Den naturliga, enkla och vackra tisteln är en symbol för hur vi jobbar inom Dille. Tålamod, växtkraft och hållbarhet är några viktiga ledord.

 

Dille Bolagens grundläggande värderingar finns nertecknade i de nio tistlarna. De gäller för alla våra verksamheter, medarbetare och inhyrd personal samt anlitade konsulter. 

Bemötande

Vi gillar att möta nya människor. Varje möte kan bidra med oanade möjligheter och vi ser potentialen i alla möten.

jordnära

Jordnära innebär bokstavligen att vi tar hand om det som finns i jorden och att vi inte krånglar till det som redan är enkelt.

enkelhet

Vi strävar efter att hitta enkla lösningar på komplexa problem. Enkelheten är kraftfull, kostnadsmedveten och överskådlig. 

stoltheT

Vi är stolta över vårt goda resultat och vi räds inte större aktörer. Vi strävar efter att vara en pålitlig partner både i dag och i framtiden.

innovation

Vi älskar att tänka annorlunda och vara innovativa. Att göra saker på ett nytt sätt eller det ingen annan gjort skapar möjligheter att utvecklas. 

effektivitet

Vi är bäst när det gäller. Vi ligger steget före våra konkurrenter och skapar resultat för oss själva och regionen på ett sätt som ingen annan.

familj

Vi samarbetar och skapar en trygg arbetsplats där alla känner sig välkomna. Vi välkomnar nya kulturer och bjuder in nya människor med öppna armar. 

närhet

Vi tar ansvar för det lokala, återinvesterar och accelererar vårt sociala samt miljömässiga ansvar. Vi jobbar nära varandra och skapar samhörighet.

öppenhet

Vi är ärliga mot varandra och uppskattar feedback. Vi tror på transparens och öppenhet, istället för att stänga dörrar öppnar vi dem.