Dille AB

Dille Gård AB

Här kan du förbereda dig för högre studier vid universitet/högskola eller för ett framtida drömyrke med ditt intresse som drivkraft.

Dille Gård utbildar och låter människor växa med sitt intresse. I Dilles fantastiska miljö utbildas gymnasieungdomar inom följande program: djurvårdare, jakt och viltvård, skogsmaskinsförare, äventyrsturism, islandshäst och häst. Som första skola i Norrland erbjuder även Dille Gård Yrkeshögskola – skogsbrukstekniker.  Dille Gård har över 10 års erfarenhet av utbildningar inom de gröna näringarna. Hit kommer elever från hela Sverige och även andra delar av världen.  Hör gärna av dig så hjälper vi dig hitta ditt drömyrke inom den gröna sektorn.

Dille Restaurang AB

Med lokalt fokus och spännande mötesplatser levererar vi mat till evenemang, i våra egna restauranger och fest. 

Vi har sedan 2008 ansvarat för restaurang Arctura på skidstadion. Med sin magiska utsikt på 55 meters höjd är Arctura den perfekta platsen för representation och fest. Under 2019 levererade Dille Restaurang mat till skidskytte VM på restaurang Arctura och inom evenemangsområdet. Sedan december 2018 driver vi  Arctura lodge och konferens. Anläggningen ligger på Sveriges nationella skidskyttearena och är perfekt för sportresor, konferens och attraktiva möten.

Dille Fastighet AB

Som koncernens servicebolag ansvarar Dille fastighet för service och uthyrning av våra byggnader och hus  i och utanför Östersund. 

Bolaget äger och förvaltar ett antal fastigheter samt byggnader i Ås samt Östersund. Nyligen finansierade bolaget en av Jämtland största och nyaste inomhusanläggningar för hundträning, agility och lydnad på Dille Gård. Dille Fastighet arbetar med att skapa bra och säkra arbetsmiljöer med hållbarhet i fokus. En solcellsanläggning har under hösten 2018 installerats vilket göt Dille Gård helt självförsörjande på el.   

Dille bolagen

ett föredöme sedan 1985

Dille Bolagen grundades 1985 och har sedan dess utvecklat 5 affärsområden med 8 bolag från grunden. Vi är och har alltid varit en aktör att lita på. Och det kommer vi fortsätta att vara. Under 2017 investerades över 15 miljoner i koncernens verksamheter. Koncernen står nu redo att fördubbla sin verksamhet under 2018/2019. Tillväxten 2017 var 35%.

GIDÅS Hållbarhetsbyrå AB

Genom att väva in framtidsscenarier med väsentlighet bygger vi mer dynamiska och robusta agendor för våra kunder

Hållbarhet handlar om mer än  grönt och ekologiskt. Det handlar om en ny strategisk
företagsagenda. Med GIDÅS  kompetens på områden som hållbarhetsredovisning,
koldioxidutsläpp och analys skapas framgångsrika organisationer inom en bred kategori branscher. GIDÅS har utvecklat ett nytt och unikt koncept för hållbarhetsredovisning vilket gör genomförandet snabbare, tydligare och enklare för alla kategorier av organisationer. 

Dille Skog AB

Vi har helhetslösningen för dig som äger eller vill äga skog allt från planering till fysiska åtgärder.

Dille Skog avverkar och gallrar på uppdrag av privata eller offentliga skogsägare. Bolaget förvärvar och förvaltar även ett antal skogsfastigheter i Jämtlands län. Maskingruppen används även för utbildning av nya talanger genom Dille Gård. Vi utvecklas ständigt mot virkeshandel, planering och övriga kringtjänster. Välkommen att prata skog med oss.