Dille restaurang arrenderar björnvaktaren

Nu är avtalet påskrivet och Dille Restaurang arrenderar nu Camp Björnvaktaren på Östersunds Skidstadion. I och med övertagandet av driften och verksamheten byter anläggningen namn till Arctura Lodge, Konferens & Spa.

Vi är mycket glada över denna möjlighet. Lodgen har ett fantastiskt läge för den sportintresserade och med tanke på att vi redan driver Restaurang Arctura alldeles intill känns detta steg helt naturligt säger Eva Eriksson, VD för Dille Restaurang.

Arctura Lodge, Konferens och Spa ska vara en naturlig och attraktiv mötesplats för alla människor som älskar upplevelser, träning och mat. Det finns stora behov av fler boenden inför Östersunds kommande VM i skidskytte och alpina VM i Åre. Dessutom växer marknaden för träningsresor i Sverige och därför ser vi  positivt på denna satsning, säger koncern VD Johan Eriksson. Nu kan vi erbjuda konferens och spännande sportkoncept i kombination med vår vällagade mat på Arctura fortsätter Johan.

Har du en bokning?
Dille Restaurang tar nu hand om alla bokningar. Vi jobbar just nu på att ta fram nya bokningssidor. Tills dess, hör av dig till Eva Eriksson för förfrågningar, bokning och mer information.

Totalt finns det:
2 lägenheter med 2 bäddar
13 lägenheter med 3 bäddar
5 lägenheter med 4 bäddar
Konferensanläggning
Spa med bubbelpool, bastu och lounge

Eva Eriksson
VD Dille restaurang
eva.eriksson@dillegard.se
072-243 49 05